Een huis in Duitsland!

Nederland is een ontzettend duur land. Dat kunnen we aan verschillende dingen zien. Zo zijn de dagelijkse boodschappen in ons land erg duur als we het met andere landen vergelijken. Ook de prijzen van een huis liggen enorm hoog. Daardoor is een ruimer huis of een eigen huis (laten) bouwen voor veel mensen eigenlijk een onmogelijk opgave. Er is echter een manier waarop dit alsnog kan! In buurland Duitsland zijn de huizen namelijk stukken goedkoper dan bij ons. Daardoor kun je alsnog het huis van je dromen aanschaffen en vlak over de grens gaan wonen! Bij HollandImmocenter.com vind je talloze voorbeelden van mooie huizen die je in Duitsland kunt aanschaffen.

Woon ruim en goedkoop!

Als je net over de grens gaat wonen, kun je veel goedkoper wonen dan in Nederland. Je koopt in Duitsland namelijk al een vrijstaand huis voor dezelfde prijs waar je in Nederland een rijtjeshuis voor kunt kopen! Zo’n vrijstaand huis heeft bijna altijd een eigen garage en een ruime tuin waar je heerlijk in kunt relaxen. Overigens zijn niet alleen de huizenprijzen in Duitsland stukken lager, ook andere dingen zoals de gezondheidszorg en de belastingen liggen veel lager dan in Nederland.

Bouw zelf een huis in Duitsland

Natuurlijk zijn er bij aanbieders zoals Hollandimmocenter.com veel verschillende huizen beschikbaar. Je kunt echter ook een leeg kavel kopen en besluiten om zelf te gaan bouwen. Er is in Duitsland veel bouwgrond beschikbaar en ook dat is stukken goedkoper dan bij ons. Bovendien is ook het bouwen behoorlijk betaalbaar!